Tässä tiedotteessa muutamia tärkeitä tietoja, lue ja tule mukaan Laukaan retkellemme. Hallitus toivoo myös toiveita ja vinkkejä syksyn toimintaan. Lähetä niitä suoraan yhdistyksen sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai hallituksen jäsenille, joiden sähköpostit löytyvät yhteystiedoista. Vain yhdessä toimimalla me saamme meitä kaikkia innostavaa toimintaa ja iloa sukututkimustyöhömme.

Tule mukaan kevätretkelle Laukaaseen

Retki tehdään lauantaina 19.5.2012. Kokoontuminen omilla kulkuneuvoilla liikkuville Laukaan kirkon edessä klo 11.00 ja tutustuminen kirkkoon, sitten n. klo 11.45 siirtyminen Laukaan Kotiseutumuseoon ja tutustuminen siihen.

Kaksi autoa lähtee yhteiskuljetuksena tilaisuuteen Jyväskylästä Maakunta-arkiston edestä klo 10.30. Voit tulla tähän kyytiin.

Tervetuloa mielenkiintoiselle tutustumisretkelle!

Sähköpostiosoitteesi ja osoitetietosi

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi tai muutokset siinä tai osoitetiedoissasi. Toivomme erityisesti sähköpostiosoitteiden saamista, koska se helpottaa kovasti tiedonvälitystämme Teille jäsenillemme. Muutokset voit lähettää yhdistyksemme osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jäsenmaksu

Vuosikokous päätti vuoden 2012 jäsenmaksuksi 10 euroa. Maksa se 30.6.2012 mennessä yhdistyksen tilille:

Pankki: Sampo-pankki
Tili: Keski-Suomen Sukutukijat FI47 8000 2705 7596 28
Summa: 10 euroa
Viitetieto: Oma nimi

Kirjoita yhdistyksemme lehteen

Keski-Suomen sukututkijat -lehden seuraava numero ilmestyy loppuvuodesta ja siihen tulevaa aineistoa otetaan nyt vastaan. Lehteen toivotaan artikkeleita, jotka kertovat mahdollisimman monipuolisesti yhdistyksen toiminnasta, jäsenten tekemästä tutkimuksesta, sukututkimukseen liittyvistä lähiajan tapahtumista (joko tulevista tai menneistä) sekä uusista julkaisuista. Lisäksi tarkoituksena on esitellä lukijoille erityisesti keskisuomalaista sukututkimusharrastusta ja paikallisia sukututkijoita. Myös artikkelien aiheisiin liittyviä valokuvia (jpg-tiedostoina) saa mielellään lähettää kuvateksteineen käsikirjoitusten mukana. Kuvitusta tarvitaan aina: myös valokuvat yhdistyksen retkiltä tai muista tapahtumista ovat tervetulleita.

Lehteen tarkoitetun tekstiaineiston voi lähettää word- tai rtf-tiedostona viimeistään 31. 5. 2012 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Monet kiitokset avusta!

Hallitus 2012

Vuosikokous valitsi seuraavan hallituksen:

Jorma Salminen, puheenjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 735 8740

Marjatta Suhonen, varapuheenjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 324 4445

Jyrki Puttonen, jäsen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sofia Kotilainen, jäsen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saara Kotamäki, jäsen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuula Pirttimäki, varajäsen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Minna Tiainen, varajäsen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhdistyksen sähköpostiin tulleita tiedusteluja

Osmo Räihä, p. 050 9172879, Räihän sukuseuran hallituksen jäsen, kysyy:

Onko tietoa Paavali Toivakaisesta Toivakasta? Yrjö Toivakainen ilmestyi Iihin 1700-luvun alussa. Toivakaisen sukuseurassa on tutkittu kahta sukuhaaraa, mutta Paavalista ei ole tietoa.

Hannu Höök kysyy:

Onko Petäjävedellä, Keuruulla tai lähialueilla 1700-luvulla asunut tai oleskellut Lund-nimisiä perheitä tai henkilöitä? Tai onko alueella ollut Lund-nimistä paikkaa tai taloa?

Thomas Thomasson, s. syyskuussa 1740 (HisKi: sukunimi Lund, Petäjävesi), k. 2.1.1807 Alajärvi. Puoliso: Saara Eriksdr Hökinpuro e. Nelimark. s. 29. 11. 1747 Kartunen Alajärvi. Alajärven ikäkirjassa (1770-1817 UK 83 kuva 41) Thomasista on merkintä: "Mennyt kotiin Keuruulle. Tullut takaisin 1773". HisKi:ssä hänestä on merkintä "Talollisen poika". Eräs lapsistaan oli Kustaa Tuomaanpoika Höykinpuro, s. 9.4.1787 Höykinpuro, Alajärvi, Hänen poikansa Johan Jacob Gustafsson Höykinpurå (Jaakko Höykinpuro) s. 26.11.1816. Tiedot Thomasista ovat HisKissä Alajärvellä.

Jos tiedät vastauksia, lähetä yhdistyksen sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilosta, virkistävää ja aurinkoista kesää Teille kaikille!

Hallitus