Ajattelin laittaa muistutusviestiä huomisesta kuukausikokoontumisesta. Jos on mahdollista jo aiemmin päivällä tulla arkistolle, niin siellä juhlistavat etukäteen Arkistojen päivää klo 12 alkaen.

Alla suora lainaus arkistolaitoksen facebook sivulta.

"Päivän aikana on mahdollista tutustua arkiston toimintaan henkilökunnan opastuksella sekä osallistua FT Olli Matikaisen luennolle ”Erkki Laatikaisen elämäkerran aineistot” klo 14. Matikaisen sanomalehti Keskisuomalaisen pitkäaikaisesta päätoimittajasta Erkki Laatikaisesta kirjoittama elämäkerta ”Kivikkopellon poika” perustuu haastattelujen lisäksi Kansallisarkisto Jyväskylässä säilytettävään Erkki Laatikaisen laajaan henkilökohtaiseen arkistoon. Ohjelma:

  • opastetut makasiinikierrokset klo 12.30 ja 13.15
  • FT Olli Matikaisen luento ”Erkki Laatikaisen elämäkerran aineistot” klo 14 (kesto n. 45min)"

Ja niitä artikkeleja kaivattaisiin lehteä varten. Tällä hetkellä on tullut vasta 3 artikkelia ja on lupailtu sukutaulua keskiaukeaman täytteeksi. Mutta noilla ei vielä saada lehteä aikaiseksi. Nyt kaivamaan niitä pöytälaatikkoja ja tietokoneen kansioita, eiköhän niistä kiinnostavia kirjoituksia löydy. Täytyy kyllä myöntää, etten ole itsekään saanut valmiiksi artikkelia lehteen, mikä on ollut työn alla.

Ja sitten vielä muistutus jäsenmaksuista, niitä on vielä jokunen maksamatta.

Terveisin
Jyrki Puttonen, yhdistyksen pj.