Aluksi pitää pahoitella sitä, että on ollut hiljaista viestintä täältä yhdistyksen suunnasta kevään jälkeen. Allekirjoittaneella ollut niin kiireinen kesä töiden ja parin muun yhdistyksen touhuissa, että tämä vallan unohtunut. Tai olen eräästä syystä muistanut aamuisin töihin mennessä, mutta töihin ja sittemmin kotiin päästyäni on jo taas unohtunut.
 
Syksyn ohjelman kokoaminen jäänyt heikoksi, kun muistelin että erään henkilön kanssa olisi sovittu, että hän tulee näin syksyllä, vaan sehän olikin jäänyt alustavaksi puheeksi ja sitten selvisikin, ettei hän pääsekään.
 
Joten tämän iltainen kokoontuminen on vailla esitelmöijää, ja lokakuukin on vielä vaille, ainoastaan marraskuulle on sovittu, että Pauno Paananen tulee esitelmöimään Paanasen suvusta. Enkä muistanut ollenkaan, että puhuttiin ylimääräisen kokouksen järjestämisestä näin syksyn alkuun. Sen kun piti olla huhtikuussa, mutta asianomaisia ei ollut paikalla tai papereita, ja nyt sitten minä unohdin laittaa ajoissa kokouskutsut. Ei muusta syystä kuin, että yhdistykseltä puuttuu tällä hetkellä toiminnantarkastajat.
 
En tiedä pitäisikö tässä jo jäädä puheenjohtajan paikalta poies, jos löytyisi joku innokkaampi siihen paikalle. Kun tuo varsinainen sukututkimus on jäänyt itselläni aika vähiin viime aikoina.
 
Ja sitten vielä yhdistyksen asioista sen verran, että kevään vuosikokouksessahan päätettiin jäsenmaksu pitää samana, eli 12 eurossa. Senhän voi maksaa yhdistyksen tilille Keski-Suomen Sukututkijat FI47 8000 2705 7596 28 ja viestikenttään maininta kenen jäsenmaksusta kyse. Jos et ole varma, että oletko maksanut niin laita viestiä tänne päin, niin tarkastetaan asia.
 
terveisin
Jyrki Puttonen
yhdistyksen pj