Yhdistyksen 41. toimintavuosi käynnistyi hyvin ja ohjelmassa oli kiinnostavia esityksiä, käytännesäännöistä sekä kaksi esitystä joissa käsiteltiin Viipuria. Vielä ennen kesälomille siirtymistä on huhtikuussa kuukausikokoontuminen ja toukokuussa teemme retken Jämsään.

Uuteen hallitukseen valittiin, puheenjohtajana jatkaa Jyrki Puttonen, jäseniksi Hannu Tawast, Pirkko Nurminen, Tapio Salminen ja Eija Valtonen, sekä varajäseniksi Päivi Lumme ja Auli Meronen. Uusi hallitus ei ole vielä järjestäytynyt.

Vuoden 2015 jäsenmaksu säilyy entisen suuruisena eli se on edelleen 10 euroa. Sen voi maksaa yhdistyksen tilille Keski-Suomen Sukutukijat FI47 8000 2705 7596 28, viestikenttään oma nimi ja jäsenmaksuvuosi.

Kevään 2015 viimeiset tapahtumat, huhtikuun kuukausikokoontumisessa Heikki Vuorimies puhuu aiheesta Sotilasasiaa 1700-luvulta. Kokoontuminen on 29.4.2015 klo 17.00 maakunta-arkistolla. Toukokuun 19. retkeilemme Jämsän vanhalle hautausmaalle, jossa Saara Tennilä opastaa ja kertoo sinne haudatuista henkilöistä. Retken tarkemmat tiedot löytyvät erillisestä liitteestä. Ilmoitelkaa sihteerin sähköpostiin (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), jos tarvitsette kyydin tai jos voitte tarjota kyydin.

Seuraava jäsenlehti on tarkoitus saada painoon syksyn aikana, joten taas kaivataan artikkeleita. Artikkelit voi lähettää yhdistyksen sihteerin osoitteeseen. Kirjoitusten ei tarvitse olla tarkoilla lähdeviitteillä varustettuja tutkimuksia, vaan lehteen kelpaavat kaikki sukututkimuskirjoitukset.

Tulevan syksyn kuukausikokoontumisten ohjelma on suunnitteilla, joten nyt on aika esittää toivomuksia. Olemme tänä vuonna kuulleet asiantuntijaluentoja, joten olisi mukava kuulla myös jäsenten omista tutkimuksista. Laittakaa ehdotuksia mitä haluatte kuulla, ja ilmoitelkaa jos haluatte pitää esitelmän omasta aiheestanne.

Antoisaa sukututkimuksellista kesää.

Yhdistyksen hallitus